Monday, May 10, 2010

Edit - mengedit..


Giler bosan arini kat ofis,x tau la nk buat ape.nk buat keje mls,ngadap pc pn dh bosan.nasib baek la aku reti gak la nk edit2 gmbr ni..







huhu..ni la hasilnya bile aku dh xde keje..

Thursday, May 6, 2010

kereta oh kereta..

Aku selalu terbayang-bayang,kalaulah kereta aku ni boleh aku convert jd mitsubishi lancer fiore C12 dibahagian dalaman dan luaran plak mitsubishi galant vr4,kan syok.Byk lagi nk kene beli ni..





Lepas dpt brg2 ni,ingat nk sarung sunroof kat kete aku ni,huhu..Senang nk tgk dpn time jem nnt..


Pastu siap la kete idaman aku,dan ni je yg aku mampu..:D..Hopefully dpt la jd cmni..

Wednesday, April 21, 2010

aku rindu sayang kamu..

Isnin lps 19.4.2010 aku mc,sbb sakit perut (alasan je),huhu.aku mc sbb nk menghantar gf aku g interview kat hospital swasta ni,Mawar Renal terletak kat Rasah.Pagi tu gerak la dlm luk 8 sbb interview start kul 9.Tp gua btol2 pnat la menunggu,kul 12 kot br abis interview.rokok nk dkt sekotak abis gua hisap.Tp xpe la,utk die kn..:D..Abis interview,kitorg gerak blk naek toyota wish abg aku dgn mata yg terkebil2 sbb ngntok (tgu lama sgt).Blk umah,trus g mkn walaupun dh mkn sizzling kat giant td,sbb mak aku masak.Ptg tu b4 aku blk smpt la jap jln2 naek moto ego s br (WTT 1719) gf aku pnye.





Friday, April 2, 2010

dilemma...

Ssh aku nk buat keputusan sama ada nk beli ego or LC.tp bile dh bincang2 blk ngn gf aku,ok la cnfm ego.sbb sng die nk bwk dan murah la dr LC tu.lps ni g jln2 naek moto je la,mls dh bwk kete.huhu..insyaallah mggu dpn kuar la kot moto tu.sng la die nk pg mane2,g keje ke,kdai ke,xde la kene naek bas yg sememangnye pnat dan menyusahkan.


Thursday, April 1, 2010

sehari dengan dia..

kalo blk kmpg sbtu ahad,mmg aku x ddk umah pnye.keje aku merayap je ngn die,kdg2 x tau nk pg mane,tp ttp kuar.so kalo dh x tau nk pg mane,lepak tepi laut je la..huhu..i luv u syg..




wedding..

Fani ade jemput ke wedding abg die kat tasik shah alam(x tau name tmpt tu)huhu.aku,shah dan ejad pg naek 1 kete.Seronok dpt jmpe kwn2 lame yg dh lame x jmpe,teringat cite dulu2.Abe dtg ngn kekasih baru,(hope kali ni jadila)eky ngn rakan sejenis die haikal(x knl pn),aku,shah ngn ejad je la.bujang lapok kn.thankz fani sudi jemput n layan kami,siap amekkn cendol lg..huhu..


huhu..dh lame x update blog aku ni,biase la bz.(bz la sgtkn)actly,xde ape pn nk dikongsikn sbb aku pn x tau nk kongsi ape.aku just nk share gmbr2 time lwn futsal aritu,jd champion of selangor tu.bangga2..